Winkelwagen Geen producten
OVER CIPRO®
Waarom ons  1e karper aasmerk van NL
  "Sinds 1987 bekend in
heel Europa"

 
Waarom ons  Elke smaak,  unieke boilies
  "Elke smaak opnieuw ontwikkeld,
vanaf een eigen recept"

 
Waarom ons  Flavours met ethyl alcohol
  "Unieke flavours,
vaak gekopieerd,
nooit geëvenaard"

 
Waarom ons  Duizenden gebruikers

 
30 jaar bestaansrecht, alleen
door mond op mondreclame.

Dat zegt toch genoeg?

 

Cipro Select Dealers

Hengelsport Corton
Heteren 

Hooked on Fishing
Winterswijk

EuroCarp
Gera/Bieblach (Duitsland)

Carplevel
Heusden Zolder (Belgie)

Black Hook S.N.C.
Rome (Italy)

Gaso 
Durdenovac (Croatia)

 
 

Karpervissen in de zomer.

Karpervissen in de zomer.

De zomer is inmiddels in volle gang, de temperaturen overschrijden af en toe zelfs de dertig graden! Mens en dier doet het een stukje rustiger aan, en ook het onderwaterleven past zich aan. Als je goed oplet zie je de karper loom en lui aan het wateroppervlak hangen. De zomer is dan ook dé tijd om te kijken wat er zoal op jou water rondzwemt. Met drijvend aas kan je ze soms nog verleiden tot een aanbeet. Maar ook statisch zijn er nog steeds goede resultaten te bereiken, en met onderstaande tips kan het zelfs nog een tandje harder gaan! Vis vooral wanneer de vis actief is, en tijdens de warme maanden is dat op veel wateren in de donkere uurtjes, meestal eind va de avond tot de vroege ochtend. Dat komt goed uit, want met dit warme weer kan je overdag beter aan het strand zitten, waarna je in de nacht de karpers belaagd!

Karpervissen in de zomer

Bevis alle lagen van het water.

Omdat de karper in dit jaargetijde veel vaker hoog in het water is te vinden, is het van belang dat je de vis attendeert op het aas dat op de bodem word aangeboden. Een heel goede truc is het overgieten van je boilies met artic salmoil of omega 3/6 feedinducer oil. Laat dit een tot 24 uur intrekken voordat je gaat voeren, hoe langer je het laat intrekken hoe langzamer het weer uitlekt. Na het voeren al de olie naar het oppervlakte stijgen de aanwezige vissen attenderen op je voer. Nog beter word het als je dit combineert met een wateroplosbaar product zoals een boiliedip of Cipromino. De olie trekt dit dan naar de andere waterlagen waardoor de attractie zich niet beperkt tot de bodem

Welk aas voor karper in de zomer.

Daarnaast kan je ook gebruik maken van de oily halibut pellets, deze bevatten van zichzelf al heel veel olie maar kunnen nog prima overgoten worden met extra olie of wateroplosbare producten. De pellets blijven redelijk lang in tact dus je kan er prima mee vissen. Daarnaast zijn er nog speciale halibut hookers die nog langer in tact blijven op de hair. Ook heeft Cipro een boilie in het assortiment met een dunne olie gedragen flavour, namelijk de ShrimpZ. Deze is daardoor prima te gebruiken in dit soort omstandigheden. Let wel op dat deze boilie wat zachter van structuur is, dus bij veel witvis is het zaak met een 24mm aan de gang te gaan en je hair te verlengen.

In de zomer karpervissen is opvallen met je aas!

Opvallend is dat zoete boilies het in de zomer ook vaak erg goed doen. Het water bevat van zichzelf al zoveel natuurlijk voedsel dat juist een zoete geflavourde variant net wat meer opvalt. goede resultaten hebben wij bereikt met de Scopex FFP, Banana Caramel, en de Pistache. Ook deze kan je prima met olie overgieten, al dan niet met een wateroplosbaar product. Zoals je ziet is er meer mogelijk dan je denkt, dus geef het een kans!

Meer tips ontvangen? Schrijf je nu gratis in voor onze mailing! Klik hier

      20-08-2014 23:19     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

"100% BIOLOGISCH AFBREEKBAAR | UNIEKE ATTRACTIE DOOR ETHYL ALCOHOL | EERSTE KARPERAAS MERK VAN NL"

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.