Winkelwagen Geen producten
OVER CIPRO®
Waarom ons  1e karper aasmerk van NL
  "Sinds 1987 bekend in
heel Europa"

 
Waarom ons  Elke smaak,  unieke boilies
  "Elke smaak opnieuw ontwikkeld,
vanaf een eigen recept"

 
Waarom ons  Flavours met ethyl alcohol
  "Unieke flavours,
vaak gekopieerd,
nooit geëvenaard"

 
Waarom ons  Duizenden gebruikers

 
30 jaar bestaansrecht, alleen
door mond op mondreclame.

Dat zegt toch genoeg?

 

Cipro Select Dealers

Hengelsport Corton
Heteren 

Hooked on Fishing
Winterswijk

EuroCarp
Gera/Bieblach (Duitsland)

Carplevel
Heusden Zolder (Belgie)

Black Hook S.N.C.
Rome (Italy)

Gaso 
Durdenovac (Croatia)

 
 

Over ons

Over ons

Boilies zijn overal te koop. Het feit dat Cipro® een van de langst bestaande merken aas, flavours, pop-ups en additieven van Nederland is, zegt echter alles over de onderscheidende kwaliteit. Het merk startte rond 1987 en kwam toen in handen van de familie Wennekes die Cipro® toen officieel geregistreerd hebben. Sindsdien gaat het heel Europa over. In de jaren 2000 ging Leon Derksen er mee verder. Daarna Henk Wikkerink. Die droeg Cipro® op 12 maart 2014 over aan Dutch Carpaholics.
 

Wie is Dutch Carpaholics

Dutch Carpaholics is mijn nieuwe hengelsportgroothandel. Mijn naam is Hans Ramerman en ben sinds jaren eigenaar van een Reclame & mediabureau in het Twentse Borne. Ik groeide in Winterswijk op met vissen en ging als jongen vaak mee met mijn vader, naar bijvoorbeeld De Leemputten (Meddo) en de Gelderse IJssel. Ook ik ging met mijn zoon Quint veelvuldig vissen. De laatste jaren richt ik me weer 100% op karpervissen. De naam Carpaholics is enkele jaren geleden ontstaan uit een fanatieke karper-vriendenvisclub. Met mijn zoon Quint, zijn vrienden Mike, Jan, Rick en niet te vergeten Gerard en Bram (oud eigenaren van Cipro®) gaan wij jaarlijks minimaal 1 week naar Frankrijk. In dit land bezochten wij al heel wat mooie karperwateren en zijn heel wat vissen gesneuveld op een Ciprobol.

Cipro® al 30 jaar een sterk merk

Als liefhebber weet ik dus wel wat je als visser nodig hebt aan boilies, pop-ups, flavours en additieven om mooie karpers te vangen. Cipro® biedt deze producten al jaren. Toen we hoorden dat Henk Wikkerink Cipro® wel wilde verkopen, was het voor mij snel duidelijk - hobby en werk samenvoegen tot een leuke nieuwe uitdaging. Met een merk dat zich alleen door mond tot mondreclame al ruim 30 jaar handhaaft in een overvolle markt. Dat zegt toch genoeg!


Toekomstplannen en prijsverlaging

Direct als je de boilies voelt of ruikt, weet je het. Dit is goed! En dat moet ook, want alleen met hoge kwaliteit boilies vang je met regelmaat karpers. Dat zal iedereen weten. Daarom blaast Dutch Carpaholics het merk Cipro® sinds 2014 weer nieuw leven in. Dat betekent: 
 • Enkele geselecteerde winkels verkopen onze boilies en andere producten
 • De verkoop start online rechtstreeks aan jou als eindgebruiker
 • Het aantal consultants en testvissers groeit  
 • Cipro® timmert ook internationaal lekker aan de weg
  Het Italiaanse Cipro®team doet mee aan de WCC 2014, dus je gaat nog veel van ons horen.
 • Lagere prijzen
  Door de export en de vele nieuwe manieren waarop je de Cipro® boilies nu kunt kopen, gaan we meer produceren. En dat maakt een lagere prijs op alle producten mogelijk. Jij profiteert dus mee!
Met het beste blijf jij als visser tevreden. Daarom vind je bij Cipro® hoge kwaliteit boilies, vol met puur natuurlijke ingrediënten en zoals bekend zonder kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen. Het verschil merk je meteen! 

Martijn vd Beek cipro boilies

Speciale dank

Martijn van de Beek en Aalt van de Poppe startten vanuit hun passie eind januari 2014 deze webshop en de facebookpagina. Kort daarna nam Dutch Carpaholics Cipro® over. Martijn was na een verhelderend gesprek meteen bereid om daarmee ook deze online middelen beschikbaar te stellen en treedt toe tot het Nederlandse Cipro® ConsultantsTeam.
 

Waarom Cipro®?

Allereerst omdat het een van de langst bestaande merken van Nederland is. Inmiddels ruim 25 jaar op de markt. Daarnaast omdat het een van de weinige merken is, waar je 100% natuurlijke producten vindt. Dat is in een tijd waarin je als sportvisser oog hebt voor natuur en milieu enorm belangrijk. Tegelijkertijd is er meer voor je wat je niet missen wilt. 
 • 100% natuurlijke producten (al sinds 1987)
 • Makkelijk bestellen
 • Snelle levering (
 • Uitstekende service
 • 14 dagen bedenktijd

Direct bestellen of meer informatie? Ga naar boilies.
Meer weten? Ga naar Facebook
Vragen? Ga naar contact

Direct bestellen of meer informatie? Ga naar boilies.
"100% BIOLOGISCH AFBREEKBAAR | UNIEKE ATTRACTIE DOOR ETHYL ALCOHOL | EERSTE KARPERAAS MERK VAN NL"

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.